Calendari d'actes de les festes de Nadal 2017-2018

Dimarts, 5 de desembre de 2017 a les 00:00

“Després d'un inici de tardor calorós on hem sortit molt al carrer, on ens hem trobat sovint els uns amb els altres, alguns dies amb un somriure, d'altres amb sentiments a flor de pell i d'altres amb explosió d'emocions, ara, el fred ja és aquí i ja tornem a anar abrigats.

El fred ens demana recolliment, però no podem deixar que l'arribada de l'hivern ens faci enyorar la llum dels dies llargs d'estiu i la calor que ho abraça tot, i no ens deixi veure l'encant gèlid dels matins gebrats i l'escalf dels focs d'hivern. Aprofitem els dies curts per reflexionar sobre els bons dies que vindran, aprofitem el fred dels últims dies de l'any per mirar i pensar les coses tal com són o han estat i no com ens diuen que han de ser. Aprofitem els dies curts per somniar amb allò que volem i per veure i pensar el camí que volem recórrer.

Aprofitem el caliu d'aquests dies per gaudir-los tal i com són i per ser nosaltres, també, tal i com volem ser i demostrar-ho amb petits fets. Assaborim l'hivern i els pocs dies curts i freds que queden abans no tornin aquells dies llargs i atrafegats que no ens deixen aturar-nos ni un moment per poder veure que, tot i sentir-nos petits, som molt més grans del que ens pensem.”

Bones festes, bon any i bon hivern!

L'equip de govern

Darrera actualització: 05.12.2017 | 10:43