Aquest any... Cap nen sense joguines!

Divendres, 12 de gener de 2018 a les 00:00

Enguany ha estat el primer any que hem posat el nostre granet de sorra a una causa solidària.

Joguines sense Fronteres és una associació, sense ànim de lucre, que recull joguines velles i les porta a aquelles famílies que més ho necessiten.

El passat 31 de desembre, aprofitant l'arribada del patge reial al poble, tothom que volia, podia deixar les joguines que a casa ja no es feien servir.

La veritat és que la iniciativa a sigut molt ben rebuda.

Gràcies a tots vosaltres, vàrem poder donar a l'associació “Joguines sense Fronteres” una gran quantitat de joguines. Gràcies per aquest gest. Això diu molt del nostre poble i la nostra gent!!!!

Tot i això, hi ha una nota negativa que s'ha de posar en coneixement dels veïns: El dia de l'encesa de l'arbre, vàrem deixar una caixa, on tothom que volia, hi deixava la voluntat, que igualment que amb les joguines , anaven destinats a l'associació. Doncs bé, el dia del patge, la caixa també estava allà per si algú volia fer els seus donatius. La nostra sorpresa va ser quan, un cop acabada la festa i vàrem recollir la caixa, aquesta estava xafada i sense gairebé diners.

Amb aquest escrit, només pretenem que la persona, que va ficar la mà dins la CAIXA, se li remogui una mica la consciència, i que sàpiga que aquests diners que es va ficar a la butxaca eren fruit de la solidaritat de tot un poble per una causa justa.

Darrera actualització: 31.01.2018 | 09:43