28ena Caminada popular de Sant Miquel de Balenyà 2016

Diumenge, 23 d’octubre de 2016

El passat dia 23 d’octubre vàrem celebrar un any més la Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà, que ja ha arribat als 28 anys.

El nombre de participants d’aquesta edició ha estat...  genial,  445 persones.

Dels quals 224 han fet el recorregut curt i 221 el recorregut llarg; aquest any tornen a guanyar els participants del R.Curt.

Aquest any per la caminada hem recuperat el recorregut de Taradell, però amb la novetat que es pujava fins el Castell d’en Boix, i la veritat és que, segons els comentaris que ens feia la gent, ha agradat molt.

  • El recorregut curt tenia 13,5 km. i el 1er. participant a arribar ha estat en Tomàs Saiz Martinez de Granollers (60 anys), ha fet la caminada sol i va arribar a la plaça a les 10:02am.
  • El recorregut llarg tenia 25 km. i el 1er participant a arribar ha esta en Ferran Soler Sebastià de Sant Miquel de Balenyà (39 anys), ha fet el recorregut corrent, sortia a les 7:30am i arribava a les 10:24am (total 2h. i 54min.). Però tenim una curiositat, i és que el 2on. participant a arribar ha estat en Jordi Portell Pujol de Sant Quirze de Besora (53 anys), també ha fet el recorregut corrent, però ell sortia a les 8:02am i arribaven casi plegats amb en Ferran, a les 10:25am (total 2h. 23min.)

En aquesta edició de la caminada hem mantingut moltes coses d’edicions passades: els 2 recorreguts, gots reutilitzables, consideració de les al·lèrgies alimentàries, preu més econòmic pels nens i la utilització de productes de qualitat i proximitat als avituallaments, així com la pulsera de paper de control de pas.  

ARA FEM EL RESUM DE LA CAMINADA EN XIFRES:

  • Del total dels 445 participants n’hi havia 74 de Sant Miquel de Balenyà: 26 que han fet el recorregut llarg i 48 que han fet el recorregut curt; això suposa un 16,63% del total de participants. Hem de dir que ha baixat una mica aquesta xifra respecte edicions passades. A veure si us animeu gent !!
  • Hi han participat 236 dones i 187 homes, com veieu més participació femenina.
  • I en total han vingut 22 nens/nenes (de 1 a 10 anys) que representen un 4,94% dels participants. També hem de dir que ha disminuït aquesta xifra, o és que se’ns fan grans.
  • El participant més petit/a d’aquest any han sigut 1 nena, la Valentina Hueso Coromina de Sant Miquel de Balenyà, amb només 1 anyet.
  • El participant més gran masculí ha sigut un senyor amb 78 anys, en Daniel Martos dels Hostalets de Balenyà, que ha fet el recorregut curt junt amb la família.
  • I la participant més gran fèmina, amb 76 anys, ha sigut la Irene Vilalta Verdaguer de Sant Miquel de Balenyà, que també ha fet el recorregut curt, i que repeteix títol de l’any passat. Moltes gràcies IRENE per venir un any més!!

Des de l’organització donem les gràcies a totes les persones que heu donat sentit a la nostra feina i il·lusió venint a caminar. També agrair a tots els veïns i veïnes del poble que hi heu col·laborat i ens heu ajudat a fer-ho possible un any més.

Esperem retrobar-vos l’any vinent amb una nova Caminada que intentarem fer-vos gaudir de la natura i la vida a l’aire lliure.

GRÀCIES A TOTHOM QUE UN ANY MÉS HEU VINGUT A CAMINAR !!!

Darrera actualització: 27.01.2017 | 09:20